Yritys

Vuonna 2010 perustettu e-House oy on erilaisiin asunto- ja kiinteistökehityshankkeisiin erikoistunut rakennuttajakonsultti ja hankekehittäjä.

Kehitämme ja rakennutamme sekä vapaarahoitteisia omistus- ja vuokra-kohteita että ARA-rahoitteisia asumisoikeus- ja vuokra-asuntoja. Asiakkainamme on rakennusliikkeitä, tontinomistajia, kiinteistösijoittajia ja rahoittajia sekä muita alan toimijoita.
e-House toimii laaja-alaisesti yhdistäen rakennuttajakonsultin ja hankekehittäjän toimia. e-House hankkii tontin, valitsee rahoitus- ja hallintamuodon, suunnitteluttaa hankkeen, järjestää markkinoinnin, hankkii rahoituksen ja organisoi toteutusvaiheen. Tavoitteena on luoda monipuolisia rakennushankkeita ja tuottavia sijoituskohteita. Sivuillamme voit tutustua myynnissä oleviin aktiivisiin hankekehityskohteisiimme ja jo valmistuneisiin referenssikohteisiin.
Jos toimintatapamme herätti kiinnostuksesi, voit ottaa yhteyttä täällä.

Hankekehityskohteet

Asoy Helsingin Ristiretkeläistenkatu 19 Asoy Ristiretkeläistenkatu 19 sijaitsee Helsingin Viikimäessä kukkulalla jokinäkymin. Tämä yhtiö on hankekokonaisuuden ensimmäinen vaihe.
Asoy Viikinmäen Askelmat Tämä uniikki terassitalo sijaitsee jylhällä tontilla jokirannassa ja sen näkymät avautuvat esteettömästi joelle ja kohti Pikkukosken uimarantaa. RS-kohde, tulee markkinointiin 2017
Asoy Capella, Kalasatama Capellan kortteli sijaitsee loistavalla paikalla Kalasataman metroaseman välittömässä läheisyydessä.
Asoy Helsingin Alppipiha Tähän koko korttelin kattavaan hankkeeseen on suunniteltu suojaisa korttelin sisäpiha. Kohteessa on monipuolinen asuntojakauma.
Asoy Helsingin Haukkakatu Tämä pienkerrostalo omaa tehokkaan suunnitteluratkaisun pienelle tontille. Asuntopohjat ovat tehokkaita ja tontille on pystytty saamaan pieni suojaisa sisäpiha.
Asoy Helsingin Pilvenpyörteentie Pilvenpyörteentie sijaitsee uudella tullivuoren alueella Malmin palveluiden läheisyydessä. Tullivuoren uusi päiväkoti sijaitsee kohteen vieressä.

Referenssit

Laukkukuja 6 Helsingin kaupunki palkitsi Laukkukuja 6 kohteen Rakentamisen Ruusulla 2015 ansiokkaasta arkkitehtuurista.
Asunto Oy Helsingin Alppitähti Helsingin kaupunki palkitsi Helsingin Alppitähden Rakentamisen Ruusulla 2015 ansiokkaasta arkkitehtuurista.
Säkkikatu 4 Säkkikatu 4 rivitalo valmistui syksyllä 2015.
Reppukatu 3 Reppukatu 3 rivitalo oli tämän korttelin kolmas eHouse hanke ja samalla se viimeisteli koko korttelin.
Asoy Helsingin Alppimännyt Helsingin Alppimännyt sijaitsee puiston ja uuden päiväkodin vieressä Helsingin Alppikylässä.
Asoy Helsingin Alppikulma Helsingin Alppikulma on idyllinen pienkerrostalo keskeisellä paikalla Alppikylässä, vastapäätä uutta päiväkotia.
Asoy Reppukatu 4-6 Reppukatu 4-6 sijaitsee Alppikylänpuiston laidalla ja valmistuvan päiväkodin välittömässä läheisyydessä.

Yhteystiedot


e-House Oy
Käyntiosoite: Matkamiehenpolku 1, 00320 Helsinki
Postitusosoite: PL 2, 00701 Helsinki

Toimitusjohtaja: Jyrki Haavisto 040-1327801
Kehitysjohtaja: Juha Haavisto 040-1327802

Sähköposti: info@ehouse.fi

Palaute

Kiitos yhteydenotosta!
Olemme sinuun pian yhteydessä.